Billig Strøm

Billig Strømleverandør

Investeringer

Når du ser over ditt strømforbruk og leter etter hvor du kan spare strøm er en ting å gjøre mindre endringer i vaner eller på andre måter endre på bruksmønstre på ting som du allerede har. Skal du spare penger er det også viktig at du bruker tid på de større aspektene i ditt hus eller rundt huset ditt. Neste steget er å gjøre investeringer for å spare billig strøm. Investeringer kan være små og store. Se over begge aspekter, men ikke bestem deg for om du skal gjøre store eller små investeringer, og hvilken av dem du skal gjøre, for du har laget en oversikt over begge typer investeringer.

Oppvarming

Norge er kaldt land om vinteren. Vi bruker mye tid og krefter på å holde oss varme utendørs og varme innendørs. Du har garantert varmekilder inne. Hva du bruker for å varme deg opp er nok enten vedfyrt ovn eller en elektrisk ovn. Bruker du elektriske ovner er det viktig at du bruker tid til å oppdatere disse ovnene til den siste teknologien. Bruk nye ovner som er bygget for å bruke lite strøm. Gamle elektriske ovner bruker veldig mye strøm og er ikke veldig effektive fra et strøm-besparende perspektiv. Reduserer du temperaturen mer om natten vil du også spare penger. Det er også mer behagelig å sove med litt kaldere temperatur i rommet da vi ofte har varme dyner i Norge. Pass derfor på deg selv og vær trygg selv om du eksponerer deg mot mer kulde.

Har du en vedovn er det viktig at du bruker den. Du sparer veldig mye penger ved å fyre med ved. Når det er sagt så er det viktig at du har tilgang på ved. Fyr med tørr og fin ved. Da får du mer varme ut av det. Bruker du nye vedovner vil du få enda mer ut av varmen enn bruk av gamle ovner og spesielt peiser. Da får du opptil 25% mer varme ut av ovnen.